Bilder på fittor

vill du se bilder på fittorPå nätet flödar det med bilder på fittor, är det verkligen vad ni killar vill se? Kanske är det så, men jag skulle aldrig blotta mej naken på nätet, aldrig. Nu är jag inte präktig på något sätt, men mina bröst och min fitta är högst privat och bara den jag vill ska se den får se den. Jag är en kåt tjej på 26 år och har aldrig låtit någon fotografera min fitta. Det kommer heller aldrig att hända, no way. Så här tycker jag och andra får tycka vad dom vill, det är deras liv och alla har en egen vilja. Nu har jag gjort detta klart.

Jag är som sagt en kåt tjej och jag vill träffa en kille. Exakt vad jag söker, det vet jag inte, av den enkla anledning att det är så olika vad man vill göra med människor man möter. Allt handlar om kemi och till stor del värderingar. Just nu är jag singel och jag lever ett bra liv med jobb, vänner och hobbies. Kan väl inte klaga men jag saknar någon, en kille då, som jag kan umgås med. Antingen som vänner, kanske som knullkompis eller ev. mer. Jag vill precis som de flesta också stadga mej och finna den stora kärleken. Men jag har ingen brådska, det händer när det händer.

Killen jag vill träffa ska vara schysst, gärna vältränad och mån om sin kropp och hälsa. Singel är du, det är givet, sen är du precis som jag kåt och sugen samt kramgo. Sen vart vi landar, det får vi se, men vi börjar med att träffas över en kaffe eller lunch. Några bilder på fittor eller nakenbilder får du inte, men det har du nog förstått hehe. Hör av dej så vi kan ses irl. Kram.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Bilder på fittor”

Lämna en kommentar