Ensam mamma

Ensam mamma söker pojkvänJag är en ensam mamma som har tröttnat på att vara singel och söker efter mannen i mitt liv. Är en kvinna som älskar att skratta, umgås med vänner och familj, resa och upptäcka nya platser. Som person som trivs med att ta det lugnt hemma och läsa en bok eller titta på en bra film. Så du ska vara klar med utelivet du också, annars kommer det inte att fungera.

Mannen jag söker ska dela mina intressen och passioner, men som också kan introducera mig till nya saker och upplevelser. En man som är omtänksam, empatisk och ärlig, som vill bygga en framtid tillsammans med mig. Kommunikation är a och o i en relation. Det där med ärlighet, det är nog det allra viktigaste, vi måste kunna lita på varandra. Om vi inte gör det, tja, då blir det en massa strul, det orkar jag inte med.

Även sexlivet är viktigt, om det inte fungerar, då fungerar det inte så bra i det stora hela heller. Det är väl lite därför jag skriver min kontaktannons här på en sexblogg. Just för att jag ska få träffa en man som tycker att sex är viktigt och som vill ha mycket sex. Förut har jag haft en knullkompis, men han träffade en tjej så vi ses inte mer. Och nu är jag redo att stadga mig igen, jag hoppas att finna mannen i mitt liv här.

Om du är en man som letar efter samma sak som jag, så hoppas jag att du skickar mig ett meddelande så kan vi börja lära känna varandra. Många kramar från mig, en ensam mamma till dig som ska bli min man!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar