Erfaren kåt tjej

erfaren kåt tjej söker sex med killarHär finns jag, som är en 27-årig erfaren kåt tjej som nyss blivit singel och söker nu efter en kille i min ålder att ha sex med. Helt ärligt, jag har aldrig provat en sexannons tidigare, men jag är redo att ta steget och se vad som händer. Min separation har jag bearbetat och nu är jag redo att dejta igen. Men nu är det sexdejting jag söker, inget annat, jag vill vara singel ett tag nu. Att vara fri och göra vad jag vill är precis det jag behöver och min frihet släpper jag inte. Så jag vill INTE ha något stadigt, förstår du?!?!?!

Jag är en tjej som gillar att göra det som är lite utanför boxen, jag är inte som alla andra ”präktiga” tjejer om man säger så. Bara det att kontakta någon på nätet för att sen ha sex är helt nytt för mej och det är riktigt spännande. Jag söker en kåt kille som är likasinnad och frisinnad, du ska inte vara rädd för att ta första steget. Är väl lite så att jag är aningen blyg innan jag lärt känna någon. Men jag är en erfaren kåt tjej som vet vad jag vill! I synnerhet i en sexannons på en sexblogg, men blygheten försvinner nog snabbt. Jag vill ha en kille som är självsäker och som gillar lite hårdare tag i sängen.

Jag söker sex utan några krav, det är inget stadigt förhållande jag söker som sagt. Vill bara ha det skönt och njuta av sex utan krav, tror du fattar! Ser fram emot att träffas irl, gärna ganska snart efter vi fått kontakt. Är du sugen? Jag är sugen och det rejält ;-).

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar