Erfaren kåt tjej

erfaren kåt tjej söker sex med killarHär finns jag, som är en 27-årig erfaren kåt tjej som nyss blivit singel och söker nu efter en kille i min ålder att ha sex med. Helt ärligt, jag har aldrig provat en sexannons tidigare, men jag är redo att ta steget och se vad som händer. Min separation har jag bearbetat och nu är jag redo att dejta igen. Men nu är det sexdejting jag söker, inget annat, jag vill vara singel ett tag nu. Att vara fri och göra vad jag vill är precis det jag behöver.

Jag är en äventyrlig person som gärna provar nya saker i sängen. Och jag är mer än öppen för att utforska min sexualitet på olika sätt. Bara det att kontakta någon på nätet för att sen ha sex, är helt nytt för mej och detta är riktigt spännande. Jag söker en kåt kille som är likasinnad och frisinnad, du ska inte vara rädd för att ta första steget. Är väl lite så att jag är aningen blyg innan jag lärt känna någon. Men jag är en erfaren kåt tjej som vet vad jag vill! I synnerhet i en sexannons på en sexblogg, men blygheten försvinner nog snabbt. Jag vill ha någon som är självsäker och som gillar lite hårdare tag i sängen, men också respektfull och diskret.

Jag söker sex utan några krav eller förväntningar på något seriöst. Vill bara ha det skönt och njuta av sex utan krav, tror du fattar! Om du är intresserad av att lära känna mig och se om vi har en ömsesidig attraktion så hör av dig. Ser fram emot att träffas irl, gärna ganska snart efter vi fått kontakt. Är du sugen? Jag är ;-).

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar