Fredagsmys

kåt tjej vill ha fredagsmysJag är en ung tjej på 22 år som vill ha fredagsmys. Och nu söker jag nya killkompisar att umgås med. Jag är lite blyg och ensam, men jag hoppas att jag kan hitta några trevliga killar som vill träffa mej. Även om jag skriver denna kontaktannonsen på en sexblogg innebär det inte att jag söker sex. Men om det skulle sluta med sex, så var det nog meningen att det skulle bli så. Sex är ju mysigt, men inte det primära jag söker här. Bara så att du vet det från början. Men som sagt, det kan sluta hur som helst, jag är öppen för förslag!

Vad som händer, det vet vi inte förrän vi har träffats, kemin avgör ju allt. Som det är nu har jag inte många vänner och jag är väldigt ensam. Jag kommer bäst överens med killar och jag har svårt att prata med tjejer. Så därför är det killar jag vill bli kompis med. Jag vet inte varför det är så, men det är som det är. Så jag hoppas att det finns några snälla killar där ute som också söker nya vänner som hör av sej.

Du som hör av dej är mellan 18 och 30 år och är öppen och trevlig och också sugen på lite fredagsmys. Jag är själv öppen för nya erfarenheter och vill gärna ha en killkompis som är villig att lära känna mej. Så om du är en snäll kille som också söker nya vänner, skriv till mej. Hoppas att du finns här, du kille som är snäll och omtänksam! Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar