Gift kvinna söker

kåt gift kvinna söker hemlig älskareTjenare, här är jag, en gift kvinna som söker en hemlig älskare för sex 1-2 ggr per vecka. Maken ger mej inte vad jag behöver i sängkammaren och jag måste ha mer sex. Har prövat det mesta för att få mer sex hemma men utan resultat, så jag är tvungen att söka något sidan om. Det är helt ok om du också är gift/sambo, då spelar vi på samma planhalva och det känns bra då. Men samtidigt är det en fördel om du åtminstone bor ensam, då kan vi ses hos dej. Gärna sex dagtid om det funkar för dej! Men detaljerna tar vi när vi funnit varandra, allt går att lösa.

Våra sexträffar måste ske 100% diskret, ingen får veta. Det är lite därför jag har en ganska anonym nakenbild på mej själv här. När vi får kontakt byter vi bilder och innan vi ses irl är det videosamtal som gäller. För mej är det viktigt att jag vet att du är du och även att du vet att jag också är den jag utger mej för att vara. Sex ska vi ha, ibland snabbisar, ibland minst en timmes sex och kondom är naturligtvis ett krav. Jag har sex med maken också och kan inte ge honom någon sjukdom, det skulle bli rätt så pinsamt då.

När det kommer till sex så är jag väldigt flexibel, nyfiken och spontan. Det jag inte har provat, det provar jag gärna och jag måste erkänna att jag har lite sexfantsier jag skulle vilja förverkliga. Exakt vad det är, det tar vi lite mer privat, det är inget jag skyltar med öppet. Män i alla åldrar från 20 och upp till 60 år kan höra av sej, själv är jag runt fyrtio och en gift kvinna som ser bra ut.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar