Gillar du stora bröst?

mogen kvinna med stora bröst söker sexMogen kvinna i mina bästa år, med stora bröst och en mogen fitta söker en riktig karl. Mogen och mogen, jag är inte över fyrtio men känner mej mogen och redo om man säger så. Du är en riktig karl som sagt, alltså en karl som inte rakar bort brösthåren, som är en riktig man. Idag är det så vanligt att män rakar bröstet och är lite feminina, en sån karl vill jag inte ha. En del män använder smink och då har det gått för långt, alldeles för långt. Så, då vet du vart jag står där.

Jag vill träffa en karl regelbundet, men vet att det är svårt att hitta rätt direkt. Med regelbundet, men jag sexträffar, kanske som knullkompisar om vi känner för det, men det måste vara ömsesidigt. Sex och sexlust är något som är underbart med rätt sexpartner, så det hoppas jag att jag hittar här.

Långa förspel gillar jag, gärna med lite erotisk massage och mycket slick och sug. Man kan ha det även om inga känslor är inblandade. När det kommer till sexet så är jag nog rätt så vanlig, vad nu vanlig är?! Men inga konstigheter och udda grejor, det gillar jag inte. Men kanske lite hårdare tag men utan smärta, en dask på rumpan är lite eggande. Favoritställningen är bakifrån, men jag gillar missionären skarpt också, närheten och känslan där är så skön.

Gillar du en sexig mogen kvinna med stora bröst och en mogen fitta som är ganska trång? Då ska du skriva till mej, men tro inte vi ska bli ett par, det vill jag inte. Jag trivs som singelkvinna och ska förbli singel. Ska vi ses och ta en fika och snacka lite?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Gillar du stora bröst?”

Lämna en kommentar