Har en hårig fitta

kåt tjej med hårig fitta söker sexträffarDet verkar som det är helt ute med en hårig fitta, är det verkligen så? Nä, det har jag svårt att tro, men det är kanske så bland de yngre. Vad jag förstår av mina tjejpolare så rakar dom och vaxar sina fittor så dom är helt hårlösa. Men trots att jag är yngre (26 år) så vill jag inte raka bort mitt fitthår, no way! Jag älskar min håriga fitta över allt annat, tycker den är vacker, den hade inte varit så vacker utan hår. Det vet jag klart inte, men jag är ganska säker på det, jag tänkte inte raka mej och se hur det ser ut. Det finns inte på världskartan, jag har en hårig fitta, gilla läget eller dra. Typ så!

Eftersom killar idag verkar förvänta sej att en tjej är helrakad så är det lite svårt. Jag har kört lite one night stand och har förstått att min fitta inte riktigt duger. Det är precis som om det är typ äckligt för att jag har allt hår kvar mellan benen. Det är så jag har uppfattat det iallafall. Så nu är det slut på one night stands för min del. Därför tänkte jag kolla läget här och se om här finns någon kille som gillar en hårig fitta på en ung tjej.

Det jag söker är en sexträff, helst återkommande träffar ifall vi har bra sex. Men det återstår att se, inte helt enkelt att hitta en kille som jag har bra sex med. Som person är jag ganska öppen, så även i sovrummet, så det får du tåla. Oftast säger jag det jag tänker, ibland är det kanske inte det bästa, men sådan är jag. Söker en likasinnad kille som vill ses lite ibland och knulla, är du här?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Har en hårig fitta”

Lämna en kommentar