Het dejt

kåt tjej söker het dejt med kåt killeJag är en kåt tjej som söker en het dejt med en kåt kille. Det ska vara lite stil och klass, alltså inte bara råknulla och sen good bye. Utan vi ska gå på bio, äta på restaurang eller hitta på något annat. Det blir då som ett långt förspel, eftersom vi båda vet hur kvällen ska sluta. I sängen och en hel massa sex, gärna i flera timmar, kanske med lite vila mellan varven då. Jag tänker att vi bokar ett hotellrum så är vi båda på neutral mark, det känns bäst. Vi delar på kostnaden för hotellrummet, det är givet. Om vi sen ska träffas igen så kan vi ses hemma hos varandra. Men det får vi se, då ska vi ha riktigt bra sex om vi ska ses igen.

Så det jag söker är en kåt kille men du är samtidigt en gentleman och har stil och klass. Jag gillar att bli respekterad som den snygga och sexiga tjejen jag är. Det ska hetta till ordentligt och vår dejt ska vara en het dejt, thats it! Måste ju gå att hitta en seriös kille för detta, eller?! Många killar vågar nog inte ses irl, de flesta verkar mest bara våga snacka på nätet. Men när man väl ska ses då backar dom ur, har hänt några gånger. Det är lite trist, jag vill verkligen ha en bra dejt, men skam den som ger sej, jag gör ett nytt försök nu.

Hör av dej så vi kan snackar privat och se om vi kommer överens och vill ses irl. Isåfall hittar vi på något, vad det blir får vi se, det snackar vi om. Det blir nog bra hur det än blir, endast fantasin sätter gränserna. Du är mellan 25-45 år, jag är 28! Tjingeling och kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Het dejt”

Lämna en kommentar