Jag söker en sexpartner

mogen kvinna söker en kåt sexpartnerHejsan! Här finns jag, en mogen kvinna som söker en sexpartner. Vi ska ses och ha sex, men vi ska också umgås utanför sängen. Jag gillar att resa, främst på solsemester men även en weekend i någon storstad är trevligt. När det gäller solsemester så är det oftast resmål som har nakenbad jag åker till. Detta för att jag älskar att sola och bada naken och när man är långt hemifrån. Då vill jag vara lite busig, så den man jag söker ska vara öppen och spontan när det kommer till sex. För att gå på nakenbad måste du vara oblyg och villig att vara busig. Kanske inför åskådare, men då på ett naturligt och diskret sätt.

I övrigt så vill jag träffas lite då och då på hemmaplan, då för sex men också vänskap. Man kanske kan säga att vi ska vara ett par men utan att bland in känslor. Och abslut inga krav, vi är fria och gör det vi vill göra. Jag känner att jag är för gammal för att köra ”katt och råtta lekar” utan jag är rak från början. Mitt liv är helt perfekt frånsett att jag inte har någon sexpartner, ett liv utan sex är ett tråkigt liv. Så det är därför jag skriver denna sexannonsen, jag vill hitta en dito man.

Du är en fräsch och renlig man som också lever ensam och saknar sexet. Jag har hunnit fylla fyrtio men inte femtio, så någonstans däremellan. Du vet väl att man inte frågar om en kvinnas ålder ;-). Du är i min ålder plus minus några år, inte så noga med det. Vi kan träffas hemma hos mej, men första gången på nån offentlig plats. Plus att vi ska prata i videosamtal innan vi träffas, MED kläderna på då. Finns du här?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar