Kåt mogen kvinna

kåt mogen kvinna söker sex med en manHär finns jag, en självständig kåt mogen kvinna som söker en riktig man. En man som är stark, trygg och framför allt en gentleman. Du är en man som kan ta hand om sin kvinna och som är beredd att stå vid min sida alltid.

Du är manlig, men samtidigt ödmjuk och kärleksfull. En karl som är redo att älska och bli älskad tillbaka. Och som vill bygga en långvarig relation baserad på ömsesidig respekt och tillit. Det är väldigt viktigt för mig nämligen, tillit är a och o men också ett bra sexliv. Det är väl lika bra att vara rak från början, sex är förbaskat viktigt för mig!

När det gäller fysiska egenskaper, är jag på jakt efter en man som är stark och vältränad. En som kan skydda mig och ta hand om mig helt enkelt och som får mig att känna mej trygg. En man som har självförtroende och som vet hur man bär sig åt som en gentleman. Jag drömmer om att hitta en riktig Viking, en karl som är redo att kämpa för det han tror på och som inte backar för problem. Du är modig och som kan ta ledarskap när det behövs, men samtidigt är lyhörd och förstående. Om du tar ledarskap i sängen är det ett plus, men inget krav.

Jag vet att det är svårt att hitta den stora kärleken här och nu. Så fram tills dess dejtar jag gärna runt och har kul under tiden, en het dejt är ju aldrig fel, eller hur?! Tids nog dyker nog mannen i mitt liv upp. Jag är själv 38 år och hur gammal du är spelar mindre roll, det viktiga är att vi trivs i varandras sällskap. Tror du förstår hur jag menar ;-). Puss och kram från kåt mogen kvinna!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Kåt mogen kvinna”

Lämna en kommentar