Kåt tjej söker kk

kåt tjej söker kk, kåta killar 25-35 år hör av erTjena, kåt tjej söker kk och du är en kåt kille 25-35 år, snygg och vältränad. Själv är jag snygg, har en sexig och smärt kropp, tyvärr ganska små bröst men så är det. Personligen vägrar jag göra om min kropp, jag är den jag är, punkt och slut. Tror nog att min sexiga rumpa kompenserar mina små bröst, alla killar är ju inte bröstfixerade som tur är. Vi ska alltså vara knullkompisar och träffas när vi känner för det, typ något sådant. Nu vet jag att det är inte lätt att hitta en kille man klickar med på det sexuella planet. Men någonstans måste jag börja och varför inte en sexannons?!

Du är seriös i detta och du är en schysst kille som gärna träffas som polare också. Men något som är viktigt, vi ska INTE bli ett par, om någon av oss får känslor så får vi sluta träffas. Jag vill inte ha ett fast för hållande just nu, jag har inte tid med det eftersom jag är mitt i karriären. Den dagen jag ska stadga mej så ska jag ha tiden till det och det har jag inte nu. Kåt tjej söker kk, är precis så det är just nu, så om du vill ha något mer så är det inte lönt vi börjar snacka. Men om du däremot är med på att bara bli kk så skriv en rad till mej. Du får gärna berätta lite kort om dej själv så får vi se om du intresserar mej.

Vi börjar med att snacka på nätet, sen byter vi lite bilder och snackar i videosamtal. Tror det är viktigt så vi båda känner att vi klickar så långt. Om vi gör det, så tar vi en fika på stan och checkar av kemin irl.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar