Långa förspel

rund och go kvinna vill ha långa förspelHej därute alla heta killar, rund och go kvinna och jg älskar långa förspel och söker en sexpartner. Du är en skön kille som inte har så bråttom att köra in kuken i fittan utan är uthållig. Det är så härligt med långa utdragna förspel med massor av njutning. Att reta varandra till bristningsgränsen och sluta precis innan man kommer. Killar idag blir stenhårda snabbt och ska bara köra in kuken i fittan, det är härligt också, men inte alltid. För min del så behöver jag mycket njutning och hittar jag rätt kille kanske vi blir knullkompisar, men vi får se, jag är kräsen.

Jag är mullig men ser bra ut trots det, jag är inte tjock men har några kilo för mycket, så det måste du gilla. Gör inget om du också har några kilo för mycket, så länge du inte är fet. Sex är livets goda, livets njutning och med långa förspel så får man verkligen smak på njutning i dubbel bemärkelse. Något som jag gillar särskilt är skön massage med en väldoftande massageolja, det är riktigt läckert. Nu är jag ingen expert på det men jag går på känsla när jag masserar, det är ju erotisk massage, inget avancerat.

Du är som sagt en man som har en hög sexlust men du har inte bråttom man säger så. Vi träffas och tar en lunch tillsammans, eller en kaffe. Sen får vi se om vi vill gå vidare, dock kan du redan nu vara beredd på att jag inte särar på benen direkt. Jag vill helst att vi träffas 1-2 gånger först, då vet jag att du också är seriös i detta. Finns du här? Det är den stora frågan, men jag hoppas på det så att vi kan få kontakt och träffas irl snart. Kram!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Långa förspel”

Lämna en kommentar