Mullig kvinna

kåt mullig kvinna söker en sexpartnerMjuk och go mullig kvinna här, jag söker en go karl att träffa, en riktig man är det jag söker. Så alla ni killar som är feminina, ni kan sluta läsa här. Ni som är riktiga karlar och bejakar er manlighet, det är er jag vill träffa. Nu ska jag inte knulla runt med olika, absolut inte, det är inte sådan jag är och har aldrig varit lösaktig. En och samma sexpartner funkar bäst för mej, då lär man känna varandra sexuellt och det är värt massor. Nu är jag lite äldre, har fyllt 36 men jag träffar gärna karlar som är från 25 år och uppåt. Det viktiga är att du är manlig och att vi har en ömsesidig attraktion. Då blir det superbra sex, tro mej!

Jag är som sagt en mullig kvinna och jag är nöjd med hur min kropp ser ut. Även om magen kanske är lite för stor haha. Jag tycker om mina sexiga bröst, dom är stora och tunga, kanske lite hängiga men vad gör det. Mitt självförtroende är det inget fel på, jag är en stabil kvinna både fysiskt och psykiskt. Du ska vara en karl som är ordentlig och skötsam, problem har jag haft nog av så det vill jag inte ha igen. Du är naturligtvis singel och du går in i detta 100% ärligt och du är ärlig mot mej. Nu ska vi inte bli ett par, men vi måste trots det kunna kommunicera på ett vuxet sätt.

Om du läst så här långt så hoppas jag att du skriver en rad till mej. Berätta lite om dej själv och vad du vill att du och jag ska hitta på och hur vår första dejt ska se ut. Jag hoppas att vi hörs snart, många kramar från mej till dej.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Mullig kvinna”

Lämna en kommentar