Nyskild kvinna

mullig och kåt nyskild kvinnaDå var man ute på singelmarknaden igen och är en nyskild kvinna. Utsvulten på sex naturligtvis, då vi knappt hade sex sista året. Nu har jag läkt och gått vidare och nu är det hög tid att börja dejta igen. Men denna gången ska jag dejta och inte stadga mej, jag trivs fantastiskt bra med att leva ensam. Dock saknar jag sex enormt mycket men jag går inte ut och raggar på krogen och liknande. Så det är svårt att träffa en karl att ha sex med, men jag provar en sexannons.

Jag gillar riktiga män, män som bejakar sin manlighet fullt ut, så det är nästintill ett krav. Sen i övrigt så har jag inte direkt några krav på dej mer än att du är 100% seriös i detta. Att du också är singel, det förutsätter jag! Renlighet och att du är en ordentlig man är också ett krav. Mina krav är inte så svåra att uppnå gissar jag. Sen ger sej resten, utseende, kemi och attraktion är viktiga bitar som måste falla på plats, såklart. Men allt det vet vi inte förrän vi står framför varandra, typ ansikte mot ansikte.

Jag hoppas att du gillar en mullig kvinna?! Hur gammal du ska vara undrar du kanske. Hmm jag har inget svar på den frågan eftersom jag inte tycker att åldern är viktig. Men är kanske bra om du är minst 20-25 år. Om vi synkar på alla plan så vill jag att vi blir knullkompisar så det blir återkommande träffar och ev. vänskap också. Men det får vi se, det är långt fram i tiden gissar jag på. Nu ska vi först och främst få kontakt och träffas i verkligheten. Vill du dejta en nyskild kvinna?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar