Sexig stor tjej

jag är en sexig stor tjej som söker en kåt manHej alla killar och män som gillar en sexig stor tjej, här är jag och jag vill träffa dej. Du är en snäll kille och du tänder på en stor tjej, en del kallar mej nog fet. Det är jag såklart, inget snack om den saken. Jag är ganska ensam och jag saknar både sex och närhet och en vän att prata med ibland. Och någon att krama.

Frågan är om du finns här eller om det bara är killar och män som är ute efter att dra över mej?! Lite respekt kan jag väl få trots att jag inte är den perfekta tjejen. Jag har också känslor och vill inte bli utnyttjad. Med rätt kille/man så gillar jag att klä mej sexigt under. En man som uppskattar det, ni finns, det vet jag. Frågan är som sagt bara om du finns här???

Hur gammal du är och hur du ser ut spelar inte så jättestor roll. Det viktiga är att vi har kemi och att vi trivs bra i varandras sällskap. Och givetvis måste sexet vara bra för att det ska funka. Ärlighet är viktigt för mej och själv är jag alltid ärlig, varför ljuga lixom?!

När det kommer till sex så kan jag nog påstå att jag är vild i sängen och gillar det mesta i sexväg. Men det finns såklart saker jag inte vill göra och då säger jag det. Går inte in exakt på vad det är. Och sen är jag inte en sexig stor tjej med stora bröst, som kräver än det ena och än det andra. Jag gillar män som är män och är sej själva. Stor kuk eller liten kuk, tja, det spelar ingen roll. Ses vi??

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR



Lämna en kommentar