Sexträff

kåt tjej vill ha sexträffVältränad och sexig kåt tjej vill ha en sexträff med en cool kille. Är du sugen på att vara lite busig? Det är jag, det är faktiskt så att jag aldrig haft en sexträff, men nu ska jag ha det. Målet är att träffa en kille som jag har bra sex med och som jag synka med på det personliga planet. Inte för något förhållande utan som en knullkompis, alltså en kille jag har sex med som också är min kompis. Men som alla vet, så är det inte helt lätt att hitta den perfekta sexpartner, man får leta lite tills man finner han. Så det är just precis det jag gör nu.

Kåt är jag, sexig tycker jag att jag är, sen ligger det såklart i betraktarens ögon, men killarna brukar gilla det de ser. Gör du det också? Ja förmodligen eftersom du läst så här långt i min sexannons ;-). När det kommer till sex så gillar jag typ det vanliga, missionären, rida kuken, bli tagen bakifrån, 69an och sånt. Gärna långa förspel och mycket mys och gos. Absolut inte analsex, det är ett fett nej till det! Jag är inte fixerad vid kukstorleken som många tjejer är, jag tycker det är bättre att du vet hur du ska hantera den. För vad ska du med en stor kuk om du ändå inte vet hur du ska göra!

Killen som jag synkar med gissar jag är nånstans mellan 25 och 45 år, själv är jag 26. Första gången vi ses så blir det på allmän plats, för bådas säkerhet. Sen får vi se om vi vill träffas igen eller inte och helst kör vi lite i videosamtal innan vi ses irl. Om inte så bytter vi foto, vill gärna se hur du ser ut. Puzzz.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Sexträff”

Lämna en kommentar