Skön sex

kåt tjej vill ha skön sex med en kåt killeNu vill jag ha skön sex, utan en massa krussiduller och konstigheter. Förr i tiden kallades det för vaniljsex har jag sett i gamla porrtidningar hehe. Jag är en helt vanlig tjej som vill ha helt vanlig sex, inga konstigheter utan bara sex utan krav. Jag är 25 år, singel, ser ok ut och gillar sex väldigt mycket. Helst vill jag hitta en knullkompis, men det får vi se, har vi bra sex så fortsätter vi att träffas, annars inte. Kan ligga på första dejten om allt känns bra, jag är inte speciellt präktig eller märkvärdig. Utan jag är mej själv så som jag är, är jag kåt, då vill jag ligga helt enkelt.

Killar som jag går igång på är fräscha och helst vältränade killar, en stor kuk är ett plus men inget krav. Föredrar om du är rakad men inte heller det är ett krav. Om du är orkakad så kan jag raka dej, det hade varit ett härligt förspel, vad tycker du?! Om du inte gillar att vara helrakad så växer det ut igen, så varför inte testa?! Du är givetvis singel du också och du vill förbli singel, så inget seriöst förhållande är aktuellt. Lika bra att vara tydlig med det från början, okej?!

Jag bor ensam i en liten lägenhet så vi kan ses hemma hos mej, det funkar. Kanske ses vi på ett hotellrum första gången? Det känns på något sätt säkrare plus att vi båda är på neutral mark. Men det snackar vi mer om när vi fått kontakt. Skön sex, mycket njutning, inga hämningar och inga krav, det är precis det jag söker här och nu. Hör av dej så ses vi snart, hoppas jag iallafall, för jag är kåt och sugen NU. Puss och kramen!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Skön sex”

Lämna en kommentar