Stor tjej

kåt stor tjej söker en kåt killeHejsan, jag är en livlig och sprudlande stor tjej som söker en gentleman för trevliga sexträffar lite då och då. Jag är ganska ensam och trött på att vara ensam. Så jag söker någon som är pigg och glad och gillar att umgås. Sex saknar jag en hel del men också kramar och närhet. Utseendemässigt är jag som sagt ganska stor. Men hela jag är stor, stora bröst (som jag är mycket stolt över), en bred rumpa och en mjuk mage. Är det något du gillar och gillar du vad du ser?

Jag trivs med fart och fläkt, och jag älskar att prova nya saker och uppleva livet till fullo. Jag tror att livet är för kort för att inte ta tillvara på varje ögonblick. Och jag vill gärna dela min tid med någon som också delar mina värderingar. Jag ger och kräver respekt gentemot varandra, det är viktigt tycker jag. Att vi är på samma nivå är viktigt, då jag inte vill bli ett traditionellt par, utan det är närhet, sällskap och sex jag söker. Kanske blir vi knullkompisar?!

Jag söker en gentleman som är öppen och ärlig, som uppskattar god kommunikation och respekt. Du är en man som tar hand om dig själv och din hälsa och som är redo att ha roligt och skapa nya minnen med mig. När jag inte är på språng, så älskar jag att laga mat och prova nya recept, är ganska duktig på matlagning. Det syns kanske ;-).

Om du känner att du delar några av mina intressen och vill lära känna mig bättre, tveka inte att skicka ett meddelande. Jag ser fram emot att träffa dig och se vad vi kan uppleva tillsammans! Mvh Stor Tjej <3.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar