Ta nakenfoto på mej

snygg kåt brunett behöver nakenfotoJag är en het tjej och söker en kille som vill ta nakenfoto på mej. Du och jag ska inte ha sex, jag ska ha bilderna för privat bruk och min kamera ska användas. Bilderna är mina och du får inte några bilder, möjligen någon bild som tack för hjälpen. Det är inte lätt att ta nakenfoto på sej själv även om man har självutlösare på kameran. Därför vill jag att någon annan tar bilderna, det blir mer naturligt och bra bilder då. Grejen är att jag tänder på att visa upp mej, speciellt för någon helt okänd kille. Lite wecko kanske, men så är det. Om du är riktigt snygg kanske du får ta på mej, men vi får se, räkna inte med det.

Vi börjar med att ta en fika på stan, jag vill träffa dej först för att se att vi synkar. Om vi gör det så bestämmer vi en dag och tid när du ska fota mej. Det blir på ett hotellrum och det finns två skäl till det. Det ena är att vi är på neutral mark och bildernas bakgrunder är neutrala. Och sen är det tryggast för mej, för som tjej måste jag vara lite försiktig. Du ser bra ut, är en schysst kille och ingen gammal snuskgubbe. Så du är inte äldre än 45 år!

Om du blir kåt av att se på mej när jag kastar plagg efter plagg så får du gärna visa din uppskattning. Med det sagt, helt ok om du smeker dej själv och runkar. Härligt om du gillar vad du ser! Om du kan sköta kameran samtidigt förstås. Detta är ett långskott med en sexannons, men jag hoppas det finns någon kille som vill fotta mej och som är seriös. Puzzz sexig och kåt brunett!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar